Kundvagn Antal produkter: 0 st Totalt 0 kr
Kundvagnen är tom.
  • Totalt 0 kr

Stäng Till kassan

Desserter utan gränser
  • Om oss
  • Produkter
  • Event
    • Marknader och mässor
    • Provningar
  • Recept
    • Salmiakkolacookies
    • Vaniljglass med hallon och Salmiakkolasås
    • Citronsorbet med Salmiakkolasås
    • Glass i glas
    • Semla med Salmiakkolasås
    • Sommartårtan
    • Glass med stroop wafels
    • Midsommartårta
    • Passionsfrukttiramisù
    • Tiramisùtårta
  • Kontakt
  • Frakt
  • Kundtjänst
    • Hur handlar jag?
    • Mina sidor
    • Köpvillkor
    • Policy och cookies

Glass i glas

Serveringssättet betyder nästan lika mycket som smaken. En populär variant på restauranger nuförtiden är att servera desserten i olika förpackningar. Detta kan du lätt återskapa hemma.

Här bjuder vi på vår egen björnbärsglass med färska björnbär och Salmiakkolasås. Använd gärna glasburken som hör till kolasåsen.

Börja med att lägga en spegel av sås i botten. Fyll sedan på med en kula glass och några bär. Ringla över lite sås och avsluta med en glasskula. Toppa med bär och garnera med ätbara blommor. På bilden har vi använt salviablommor.

Trustpilot

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.